Dames koppel Marga en Cynthia ongeslagen winnaars

Marga en Cynthia
Marga en Cynthia

Op 8 en 9 september werd Café de Ram het jaarlijkse dames libre koppeltoernooi georganiseerd. Met 26 tot 28 graden was het lekker warm, maar daarom niet minder gezellig.

 

In 3 poules van 4 werden op zaterdag en zondag telkens 3 wedstrijden per koppel gespeeld. De indeling op zaterdag was gebaseerd op het gezamenlijke moyenne en op zondag gebaseerd op de stand. Het totaal van de behaalde punten (10 puntentelling) op zaterdag en zondag bepaalde de eindstand.

 

De teams die op zaterdag als beste uit de bus kwamen, bleven ook op zondag goed scoren. De koppels Marga Maas / Cynthia van Peer en Kitty Meesters / Claudia v.d. Buys scoorden op zaterdag de volle punten. Voor de rest werd er door iedereen gewonnen en verloren, dit mede door de samenstelling van de koppels en de door hen te maken caramboles, waardoor ze allemaal aan elkaar gewaagd waren.

 

Op zondag bleven Marga en Cynthia ongeslagen terwijl Kitty en Claudia iets minder presteerden, zij werden daardoor 3e. Ella van Loon en Bianca Spapen wisselden met hen van plaats en werden door goed presteren 2e.

 

Zondag om ongeveer 19.00 uur kwam er met de prijsuitreiking weer een einde aan het gezellige toernooi bij De Ram in Roosendaal.

 

De eindstand:

 

 1. Cynthia v. Peer / Marga Maas
 2. Ella v. Loon / Bianca Spapen
 3. Kitty Meesters / Claudia v.d. Buys
 4. Linda Wagemakers / Adriënne v.d. Rijken
 5. Lucia de Jong / Lenie Aantjes
 6. Toke Bogers / Rietje Focke
 7. Therja Maas / Toke Hennekam
 8. Jolanda Hazenbroek / Coba v. Oers
 9. Jeanne Bakx / Wilma Lazeroms
 10. Cor Dagevos / Anneke Mulders
 11. Rosita Rommers / Guillaime v. Erven
 12. Marion de Graaf / Diana Embregts