Oudjaarsavond bij Café De Ram

 

De gevolgen van de crisis worden in elk huishouden meer merkbaar. Dit heeft tot gevolg dat iedereen keuzes moet maken en daar selectief mee om moet gaan. December is toch al een dure maand.

 

Tot nu toe organiseerden wij met Oudjaar een feestavond met muziek, drank en buffet voor onze gasten voor een deelnamebedrag van € 45,-- per persoon. Omdat ook wij de gevolgen van de crisis merken hebben we nagedacht, hoe we voor minder geld toch een gezellige avond voor allen kunnen organiseren.

 

Wij hebben het volgende bedacht:

-  In plaats van een (dure) discotheek, draaien we zelf muziek;

-  Geen vast bedrag voor deelname van € 45,-- maar:

 o consumpties  op basis van werkelijk verbruik tegen 

     de normale consumptieprijs;

                o er wordt een buffet verzorgd voor € 10,-- per persoon

    deelname   hieraan is vrijwillig;

- Qua activiteiten is alles mogelijk, zoals:

o Kaartje leggen;

o Biljarten;

o Gewoon gezellig aan de toog of bij elkaar aan tafel;

o Dansen;

o Bingo;

o Enz…….

 

Op deze manier denken wij een betaalbare gezellige avond te organiseren en wij hopen dan ook dat u dat ook vindt, zodat we er met elkaar een gezellige avond van kunnen maken.

 

Als u wilt deelnemen willen wij graag dat zich tijdig aanmeldt voor deelname, u kunt dan ook aangeven of u gebruik maakt van het buffet. De kosten van het buffet dienen bij aanmelding te worden betaald. Als u ideeën heeft voor een activiteit kunt u dit aangeven op het bijgevoegde aanmeldformulier, wij zullen dan ons best doen om uw ideeën te realiseren.

 

Wij hopen dat wij hiermee kunnen realiseren dat het net zo gezellig wordt met oudjaar al in de afgelopen jaren. De aanmelding ontvangen wij graag voor 9 december 2012.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.